THE BEST SIDE OF محافظ برق هوشمند

The best Side of محافظ برق هوشمند

The best Side of محافظ برق هوشمند

Blog Article

در واقع محافظ ولتاژ جریان وسیله‌ای است که برای محافظت از دستگاه‌های الکتریکی در برابر افزایش ولتاژ در مدارهای جریان متناوب طراحی شده است.

توجه: شاید بپرسید که چرا بجای دستگاه بالا از دستگاه محافظ ولتاژ تکفاز دیجیتال استفاده نکردیم تا دیگر نیازی به یک کنتاکتور اضافه نباشد؟

دومین مزیت، به صرفه‌جویی در هزینه‌ها مربوط می‌شود. شما دو گزینه برای انتخاب دارید. استفاده از یک محافظ بعد کنتور و یا نصب چندین محافظ برق معمولی. به نظر شما کدام با صرفه‌تر می‌باشد؟ مطمئناً هزینه خرید و نگهداری یک محافظ برق کل ساختمان بسیار کمتر از چندین محافظ برق مجزا خواهد بود.

محافظ برق، وسیله محافظتی است که مانع از رسیدن برق با نوسان بالا به لوازم برقی می‌شود. در نتیجه جلوی خسارت‌های جدی نظیر سوختن لوازم برقی و آتش‌سوزی و برق گرفتگی را می‌گیرد. محافظ برق چیست و چگونه کار می‌کند؟ این سوالی است که در ادامه به‌طور کامل به آن پاسخ‌داده‌ایم.

کنتاکتورها در قدرت و مدار فرمان کاربرد بی‌ نظیری دارند. در مدار قدرت بین قسمت کنترل و مصرف‌کننده، قطع و وصل به درستی انجام می‌ گردد. در کنتاکتورهای کوچک باید کنتاکت ‌هایی که مربوط به مدار قدرت هستند به کار گرفته شوند.

تجهیز دوم از سمت راست، یک دستگاه تولید شده توسط جوانان وطنی ست که نامش محافظ ولتاژ کنتاکتور است و توسط شرکت شیوا امواج در کشور خودمان تولید می‌شود.

× لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

کاری که این محافظ ولتاژ برای ما انجام می دهد، این است که هر لحظه از برق شبکه نمونه برداری می‌کند و اگر شرایط نرمال باشد از طریق سیم های شماره ۱ و ۲ ، بوبین کنتاکتور را فعال نگه می دارد و کنتاکتور هم تیغه های قدرت را متصل می کند و فاز خروجی از کنتور می تواند مسیرش را ادامه دهد به جعبه فیوز داخل واحد برسد.

خاموش کردن more info دستگاه‌ها و قطع جریان برق در زمان بروز نوسان

در مقابل رعد و برق تست نشده ولی در مواردی از لوازم برقی محافظت نموده .

یک نوع محافظ برق نیز وجود دارد که برای یک واحد آپارتمانی ساخته شده است و با نصب آن پای کنتور می توان از آسیبهای ناشی از نوسانات ، قطع و وصل های متوالی برای کلیه لوازم برقی استفاده کرد.

در صورتی که میزان ولتاژ یا جریان از محدوده تنظیم شده فراتر رود دستگاه طبق برنامه، برق خروجی را قطع کرده و پس از رفع خطای بوجود آمده، ولتاژ و جریان برق خروجی را وصل می‌کند.

ولی دقت کنید که اتصالات خود را قلع اندود یا سرسیم بزنید و با یک پیچ گوشتی درست و حسابی، ترمینال ها را کاملاً سفت و محکم کنید. چرا که یکی از عوامل سوختن سیم ها و تجهیزات برقی، شل بودن ترمینال ها و پیچ هاست.

در واقع نوع و کاربرد محافظ برق است که تعیین کننده نوع مدار و نوع برد محافظ است. بر این اساس ابتدا مدار و در مرحله بعد برد محافظ طراحی می‌شود. 

Report this page